نورتي منتدي الاخت المسلمة
نسعد بتسجيلك
نورتي منتدي الاخت المسلمة
نسعد بتسجيلك
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتدي اسلامي نسائي يهتم بالمواضيع الاسلامية والمواضيع التي تخص المراه
 
الرئيسيةالتسجيلأحدث الصوردخول

 

 رقاق باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
الاخت المسلمة بسمة


الاخت المسلمة بسمة


الدولة رقاق باللحمة المفرومة 622472197
المزاج مهيصة
عدد المساهمات 624
العمر 32
الموقع : https://mouslima.ahlamontada.com/

رقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رقاق باللحمة المفرومة   رقاق باللحمة المفرومة I_icon_minitimeالإثنين نوفمبر 08, 2010 4:19 pm

طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور






طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور،طريقة عمل الرقاق باللحمه المفرومه بالصور
(الاممة)



المقادير:
-12 قطعه رقاق.
-1كيلو لحمه مفروم احمر.
-2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
-ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده).
-1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره +3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
-1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
>>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه بئي ايييييييه:
-الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي نجيب البصله المفرومه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تصبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيبها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس .

--نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا
-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mouslima.ahlamontada.com
عاشقة تراب فلسطين
اخت بارعة في النشاط
اخت بارعة في النشاط



المزاج مهيصة
عدد المساهمات 553
العمر 37

رقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق باللحمة المفرومة   رقاق باللحمة المفرومة I_icon_minitimeالجمعة ديسمبر 03, 2010 11:16 pm

ما شاء الله
راائعه
اين الصور ؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مسك الختام
اخت بارعة في النشاط
اخت بارعة في النشاط



المركز الثاني في مسابقة القران : رقاق باللحمة المفرومة 22
الدولة رقاق باللحمة المفرومة 622472197
المزاج مبسوطة
عدد المساهمات 219
العمر 33

رقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق باللحمة المفرومة   رقاق باللحمة المفرومة I_icon_minitimeالإثنين ديسمبر 06, 2010 8:37 pm

تسلم الأيادى
أنا بحبها جدا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
رقاق باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: مطبخ الأخت المسلمة :: أَشْهَي الْمَأْكُوْلَات

طرق عمل الأكلات المختلفة
-
انتقل الى: